🍫Kinder Maxi 36-pack ENDAST 69 kr🍫 Till dealen
Matsmart Stories

Minskat förpackningssvinn och drömmig hudvård

Varumärken & produkter

2024-07-11

Lystring alla hudvårdsfantaster! Vi har ett gäng drömmiga produkter i behov av räddning som vi tror skulle passa er som handen i handsken.

Såhär:

C9 Beauty är hudvårdsföretaget som föddes mitt under brinnande pandemi, när folk inte kunde gå till butiker för att klämma och känna på produkterna. För att kompensera för det behövde de se extra fina ut online med förpackningar som återspeglar det lyxiga innehållet.

De fina förpackningarna krävde dock en hel del förpackningsmaterial, vilket såklart inte är toppen för planeten. Så nu när pandemin är över och det återigen är fritt fram att klämma och känna på produkter i butik, har C9 Beauty bestämt sig för att göra om sina förpackningar med syftet att minska deras negativa planetpåverkan.

Kort och gott så har överflödigt förpackningsmaterial som plastfolie runt förpackningarna eller innanmäten som inte fyller någon funktion tagits bort. Dessutom har allt förpackningsmaterial ersatts med 100% återvunnet och biologiskt nedbrytbart material, och de har minskats i storlek med över 50%, vilket också gör att de kommer innehålla mindre luft. Och som vi alla vet: mindre luft är viktigt för hållbarheten när det kommer till att frakta grejer!

Den i grunden positiva förpackningsförändringen har dock fört med sig att det finns en del gamla förpackningar över. Att låta dessa gå till spillo är varken vår eller C9 Beautys stil, så därför räddar vi de gamla förpackningarna tillsammans genom att fylla dem med nya produkter och sälja via vår site.

Tack vare det går inte en enda förpackning till spillo. Dessutom så utgör det ett utmärkt tillfälle för alla hudvårdsfantaster där ute att köpa premiumhudvård till ett väldigt billigt pris. Hur drömmigt? Du hittar alla produkterna från C9 Beauty här. Glad hudvårdsshopping!