🍫 15% extra rabatt på Marabou 🍫 Till kampanjen
Matsmart Stories

Säg hej till vår nya kategori Hem & Hushåll

Varumärken & produkter

2024-08-22

Äntligen är den här – vår nya kategori “Hem & Hushåll” som är här för att stanna! Kategorin är perfekt för alla er som älskar att laga mat och samtidigt vill göra riktiga kap.

Här hamnar framförallt överskottsvaror, som praktiska köksredskap, städ och tvätt-produkter, heminredning och hemtextilier, men även helt vanliga varor som du kan fynda till ett bra pris. Psst! Det är en riktig drömkategori för alla foodies där ute.

Varför har vi då hem- och köksprodukter på sajten? Jo, för precis som matsvinn är en utmaning inom livsmedelsindustrin, är överskott en utmaning för hem- och köksprodukter. Det kan handla om gamla kollektioner, utgående sortiment eller varor med förändrad design som inte längre platsar i butikskedjornas hyllor.

Dessa vill vi ta tillvara på, för bara för att något är lite äldre betyder ju inte det att det inte går att använda! Tvärtom, så är dessa produkter fortfarande i toppskick och redo att hitta ett nytt hem i ditt kök.

Så ta en titt på vår nya kategori och se vad du kan hitta. Kanske har vi just den där stekpannan du har letat efter? Eller ett knivset som både är snyggt och funktionellt? Sortimentet varierar hela tiden så håll dig uppdaterad genom att gå in och kika på vad som finns inne just nu, här.