Middag på 15 minuter och dessutom minimalt med disk! Denna one pot pasta är lätt att göra när vardagspusslet inte går ihop. Rätten är dessutom både glutenfri och vegansk.
INGREDIENSER:
Recept för 4 personer
- 1 lök
- 2 vitlöksklyftor
- 200 g körsbärstomater
- 200 g svamp
- 1 näve färsk persilja
- 400 g Fusilli Pasta Majs & kikärter, SAVED by Motatos
- 1 burk gröna linser, avrunna
- 4 tsk Pesto Paprika & Cashew, SAVED by Motatos
- 1 grönsaksbuljong
- 1 liter vatten
- 2 dl kokosmjölk eller matlagningsgrädde
- Nymalen peppar
- Salt
SÅHÄR GÖR DU:
Hacka lök, vitlök, champinjoner och persilja. Halvera körsbärstomaterna. Häll alla ingredienser i en kastrull: de hackade grönsakerna, kikärtspastan, gröna linser, grönsaksfond, vatten och kokosmjölk.
Koka upp innehållet i pannan och låt det puttra i ca. 8-10 minuter tills pastan är kokt al dente. Krydda rätten med salt och peppar.
Snabb, enkel och riktigt god comfort food! Perfekt för veckans alla matlådor.